Denk en wandel mee – Wandeling Unileverterrein

Vlaardingen, The Netherlands

Eind 2019 verlaat Unilever Research & Development na ruim 60 jaar haar campus in Vlaardingen. Het vrijkomende terrein is gekocht door de Van Adrighem Group. Het doel van de Van Adrighem Group is, samen met de gemeente Vlaardingen, het Unileverterrein te ontwikkelen tot een dynamisch nieuw stuk stad, waar wonen en werken elkaar vinden en versterken. Met de uitwerking van deze visie staan we aan het begin van een mooi en intensief traject waarbij we u graag betrekken!

Denk en wandel mee - Wandeling Unileverterrein
Datum woensdag 3 juli
Tijd 19.00 – 21.00 uur
Startlocatie wordt u na aanmelding per email kenbaar gemaakt
Duur wandeling: 75 minuten

Zo doet u mee
Om ideeën, meningen en wensen te verzamelen organiseren we een wandeling op en rond het Unileverterrein. Een unieke kans om het terrein nu al te bezoeken! We wandelen langs verschillende belangrijke plekken voor de herontwikkeling en gaan in gesprek over de uitwerking van de gebiedsvisie. Uw mening is belangrijk voor ons, om er voor te zorgen dat de uitwerking van de plannen aansluit bij de wensen van Vlaardingen.

Meer weten?
Meer informatie over de plannen voor de toekomst van het Unileverterrein en het participatietraject vindt u in de komende weken op www.toekomstunileverterrein.nl (in ontwikkeling). Als u nu al vragen of opmerkingen heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@toekomstunileverterrein.nl.