Deel je onze missie en houding, en wil je meebouwen aan een groeiende studio? Op onregelmatige basis en afhankelijk van onze lopende opdrachten in stedenbouw en architectuur zoeken wij nieuwe teamleden. Uitgangspunt is minimaal 3 jaar werkervaring en sterke grafische en ontwerpkwaliteiten.

Een open sollicitatie kan gestuurd worden naar jobs@newrealities.eu.


Studio for New Realities werkt vanuit de overtuiging dat er een betere manier moet zijn om onze leefomgeving te organiseren. Wij zien de noodzaak van een ‘upgrade’ naar een leefomgeving die menselijker, gezonder en verantwoordelijker is. Als strategisch ontwerpers nemen we een rol als stedenbouwkundig ontwerper en architect, maar ook als programmist en ’spin doctor’. Voor ons staat ontwerp gelijk aan actie – en iedere ingreep moet waarde toevoegen. Daarom zijn onze visies, strategieën en ontwerpen altijd een combinatie van fysieke vorm (hardware), programma en gebruik (software), en de manier waarop deze georganiseerd worden (orgware). Lees hier meer over onze missie, aanpak en projecten.

De studio bestaat uit ongeveer 10 personen. Als ‘design squad’ werken we aan grootschalige en kleinschalige projecten: stedenbouw, architectuur, programmaconcepten, leef- en werkomgevingen en de openbare ruimte. Het team bestaat uit specialisten met uiteenlopende achtergronden, van stedenbouw, architectuur en ontwerpend onderzoek tot strategisch ontwerp voor duurzaamheid, programma en community. Door deze interdisciplinaire insteek wordt iedere opgave vanuit verschillende perspectieven benaderd en werken we aan integrale plannen met ware impact. Daarbij draagt iedereen eraan bij om van onze studio zowel op inhoud als op team spirit een fijne werkplek te maken.

---

Op dit moment hebben wij geen plek voor stagiaires.